Despre noi

Despre noi

E-pasaport rezolvă toate problemele!

Suntem o companie care oferă o varietate de servicii juridice pentru a ajuta la accelerarea procesului de obținere a pașaportului românesc. De acum înainte, nu mai trebuie să vă gândiți cum să obțineți un document sau altul, deoarece facem totul în locul dvs. Serviciile noastre sunt potrivite pentru cetățenii care doresc să vadă ce înseamnă într-adevăr o abordare de primă clasă a fiecărui caz, răspuns instantaneu la sarcini și un cost accesibil, indiferent de locație. Am reunit o echipă de cei mai buni specialiști în acest domeniu. Aceștia vă vor împărtăși toate informațiile despre cum să obțineți un pașaport român și, cel mai important, vor putea dovedi că obținerea unui pașaport românesc este o procedură destul de rapidă și plăcută. Principala diferență între compania noastră și celelalte este că pentru noi nu există sarcini insurmontabile. Găsim cu ușurință o cale de ieșire chiar și din cele mai dificile situații. E-pasaport este soluția excelentă în lucrulul rapid și eficient cu toate actele fără implicarea și prezența dvs. personală.

Suntem contactați deoarece:

  • Oferim asistență în obținerea pașaportului românesc online
  • Ne ocupăm în mod legal de înregistrarea și depunerea documentelor
  • Pregătim pachetul de documente complet fără prezența dumneavoastră
  • Întotdeauna disponibili de a oferi sfaturi și asistență
О нас фото

8 motive pentru care ar trebui să alegeți e-pasaport

Vă oferim să vă familiarizați cu avantajele pe care le oferim și care nu vor lăsa indiferent pe niciun client.

În siguranță

Toate serviciile sunt furnizate în conformitate cu legile statului. Totul este în mod legal la noi!

Rapid

Răspundem instant la solicitările și întrebările dvs., oferind răspunsuri clare.

Profesionalism

Compania noastră este compusă din profesioniști selectați care oferă asistență de primă clasă în obținerea unui pașaport românesc.

Abordare individuală

Studiem sarcinile fiecărui client, oferind cele mai optime căi.

Rezolvarea oricăror probleme

Indiferent de complexitate, găsim ieșiri chiar din cele mai complicate situații.

Atitudine respectuoasă față de client

Vă informăm întotdeauna despre toate etapele, precum și vă prezentăm noile prevederi și ajustări.

Confidenţialitate

Vă garantăm 100% confidențialitatea datelor dumneavoastră. Acestea nu vor fi folosite împotriva dvs.

Confort

Nu trebuie să pierdeți timpul la cozi, pe călătorii spre țara necesară, deoarece facem totul de la distanță.

Recenzii despre compania noastră

În tot timpul activității noastre, am reușit să ajungem la un nivel ridicat, dovadă fiind recenziile clienților noștri mulțumiți. Vă puteți familiariza cu unele dintre ele chiar acum mai jos.

Mai aveți întrebări despre activitatea companiei noastre?

Dacă mai aveți întrebări suplimentare despre centrul nostru multifuncțional, le puteți trimite cu ușurință la adresa noastră de e-mail. În scurt timp, vă vom trimite întrebările și răspunsurile mai jos.

Intrebari si raspunsuri.

Compania noastră a încercat să creeze toate cele mai confortabile condiții, astfel încât toată lumea să poată primi documentul cât mai convenabil și rapid posibil. Astfel, livrăm actele dvs. în peste 40 de țări.

Acest proces este destul de ușor. Pentru aceasta, aveți nevoie de o împuternicire legalizată de un notar, datorită căreia curierii noștri vă vor putea livra documentul direct la dvs.

Desigur, suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm, atât clienții noștri, cât și oamenii care au nevoie de sfaturi din domeniul nostru. Nu vă vom lăsa fără răspuns!

Cele mai solicitate orașe sunt Iași, București și Vaslui. După ce ridicăm documentele, trimitem actele în țara necesară clientului.

Livrăm acte în peste 40 de țări!

Procesul de prelucrare și depunere a documentelor pentru obținerea unui pașaport român durează mereu mult timp. Acum aveți o oportunitate de a evita pierderea de timp și cozile lungi. Pentru aceasta, trebuie doar să contactați compania e-pasaport și să precizați locația dvs. sau orașul convenabil pentru transferul de documente. Vom fi bucuroși să vă oferim toate serviciile necesare care vă vor ajuta în cel mai scurt timp posibil să creați și să obțineți un pașaport românesc. Dacă aveți îndoieli că orașul dvs. este potrivit pentru livrare, puteți solicita sfaturi consultanților noștri.