In orasul propriul

Obținerea pașaportului în orașul dvs.

Alegeți pachetul potrivit pentru dvs.

Centrul multifuncțional E-pasaport oferă serviciile sale pentru procesarea și trimiterea pașapoartelor românești în toate colțurile lumii, chiar și în cele mai îndepărtate. Mai jos puteți găsi o listă completă de servicii și prețuri.

Standart

25
  • Programarea pentru depunerea pasaportului
  • Verificarea setului de acte necesare
  • Monitorizarea procesului

Intrebări și raspunsuri

Centrul E-pasaport oferă două tarife la prețuri fixe. Mai sus, vă puteți familiariza cu ele mai detaliat. Prețul depinde de termenul dorit și de pachetul ales.

După ce a fost depusă cererea, veți putea primi pașaportul în termen de 2-3 luni. Această perioadă poate varia ușor în funcție de țara de reședință.

Documentele pentru crearea unui pașaport trebuie depuse la Consulatul României din orașul dumneavoastră. Pe site-ul nostru, vă puteți familiariza cu datele de contact ale consulatelor din România. Dacă nu v-ați găsit orașul pe această pagină, vă rugăm să contactați consultantul nostru.

Dacă nu există un consulat român nici în orasul dumneavoastră, nici în orașele învecinate, specialiștii noștri vă vor organiza o călătorie în România pentru a depune documetele pentru pașaport. Următorul pas este emiterea unei procuri. Cu ajutorul unei procuri, angajatul nostru va putea ridica și ulterior vă va trimite pașaportul.