Confidențialitate

CONFIDENȚIALITATE

E-pasaport oferă asistență juridică în obținerea diverselor documente, atât de la distanță, cât și la locul de funcționare al companiei. Pentru ca toate serviciile să fie efectuate la cel mai înalt nivel, centrul nostru este extrem de responsabil pentru confidențialitatea tuturor datelor dumneavoastră.

Toate procedurile legate de pregătirea și primirea pașapoartelor se disting întotdeauna prin longevitatea lor și chiar prin riscurile care pot apărea ca urmare a unei experiențe nereușite în transferarea actelor. Adresându-vă la e-pasaport, în primul rând vă veți proteja de probleme. Compania noastră se atîrnă serios față de fiecare client, oferindu-i sprijin și securitate deplină. Indiferent de tipul de serviciu, activitatea noastră se desfășoară la cel mai înalt nivel, utilizând cele mai bune metode de securitate și siguranță a datelor.

Unul dintre cele mai importante servicii este transferul pașaportului dvs. în orice colț al țării sau în orice loc potrivit pentru dvs. În plus față de a oferi clienților noștri siguranță și securitate maximă în timpul transferării, suntem și responsabili pentru protejarea datelor dvs. E-pasaport respectă toate standardele europene privind protecția datelor cu caracter personal și nu le distribuie terților în detrimentul clientului său.

Atunci când emitem documente atât în țară, cât și în străinătate, compania noastră funcționează exclusiv prin procură. Procesele nu implică terți care pot dăuna clienților noștri în vreun fel. Centrul nostru juridic are toate contractele necesare și este încântat să ofere o politică de confidențialitate mai detaliată pe site. În această secțiune, vă puteți familiariza cu toate condițiile și vă puteți asigura că apreciem pe fiecare dintre voi.

LUCRĂM ÎN MOD INDEPENDENT

Nu cedăm provocărilor escrocilor care doresc să obțină datele clienților noștri. Respectăm fiecare comandă, eliminând orice atac al șarlatanilor.

CELE MAI BUNE METODE DE SIGURANȚĂ

Nu folosim metode vechi pentru a vă salva datele. Compania are cei mai buni specialiști IT care vă protejează documentele în fiecare zi.

NE ÎMBUNĂTĂȚIM

Analizăm funcționarea tuturor sistemelor, acordăm atenție gradului de securitate și dobândim cele mai inovatoare tehnologii. Nu stăm nemișcați și ne străduim întotdeauna să obținem cel mai înalt nivel de protecție.

SIGURANȚA ESTE SPECIALITATEA NOASTRĂ!

Oferim garanții

Cu noi nu va trebui să vă faceți griji, deoarece cooperăm cu persoane de încredere pentru livrare. Documentele dvs. vor fi livrate la timp și fără defecte.

Suport 24/7

Indiferent de serviciul oferit, vă oferim suport complet, vă aducem la cunoștință toate inovațiile și modificările.

Echipă de încredere

La noi nu veți găsi angajați dubioși care să vă dezamăgească sau să încălce condițiile angajamentului. Fiecare specialist apreciază și respectă clientul, păstrând toate datele acestuia în siguranță absolută.

În mod legal

Avem toate actele necesare care dovedesc funcționarea în mod oficial a companiei.

Experienţă

De mulți ani, e-pasaport oferă asistență profesională în obținerea pașapoartelor. Sute de clienți pot atesta experiența noastră de înaltă calitate.

Sistem de securitate a datelor pe baza mai multor etape

Folosim doar mecanisme și metode de primă clasă pentru a vă proteja datele. Cu noi veți fi în siguranță de-a lungul tuturor etapelor.

Contra ce protejăm?

Pentru mulți oameni, obținerea și primirea pașapoartelor este un proces destul de complicat, care necesită timp. Dar, din moment ce timpul nu este de obicei suficient, un număr semnificativ de oameni încearcă să găsească modalități mai ușoare, având încredere în persoane dubioase. Acestea pot include cu ușurință șoferii microbuzelor de la stații, cărora li se oferă pașaportul prin procură. Acest lucru are un număr suficient de laturi negative, deoarece șoferii se pot dovedi a fi escroci care vând copiile de la pașapoarte și, ulterior, iau împrumuturi pe aceste nume, deschid conturi și retrag numerare. Unul dintre aceste momente neplăcute poate fi și vânzarea domiciliului, ceea e se poate realiza cu ajutorul datelor personale vândute.
În plus față de punctele de mai sus, puteți da față cu cazuri de spam, apeluri neașteptate și tot felul de manipulări. Nu uitați că există și escroci „profesioniști” care pot induce în eroare și expune la riscuri.

Astfel, alegând modalități mai ușoare de a rezolva „problema”, puteți deveni victimă a unei situații neplăcute, care va fi extrem de dificil de rezolvat. Din acest motiv, vă recomandăm să contactați companiile de încredere care sunt pe deplin responsabile pentru toate acțiunile lor. E-pasaport garantează securitate absolută în fiecare etapă și nu cedează niciunei provocări din partea fraudatorilor.

Apreciem și respectăm fiecare client și tocmai din acest motiv nu vom dezamăgi prin profesionalismul nostru.

În ce mod protejăm?

Pentru a garanta siguranța absolută, compania noastră cooperează numai cu servicii de livrare dovedite. Echipa noastră este formată din specialiști selectați care respectă toate condițiile și regulile necesare în beneficiul clienților lor. Cu e-pasaport, riscurile scurgerii de informații sunt, de asemenea, reduse la minimum, deoarece folosim una dintre cele mai populare metode – criptarea. Această metodă este o opțiune de protecție eficientă, algoritmii săi inovatori și schimbul reciproc de chei aplică standardele internaționale în domeniul criptologiei. Datorită acestor mecanisme, niciun atacator nu poate descifra algoritmul chiar și după ce a obținut acces la linia de transmisie.

Prin urmare, se trage următoarea concluzie.

Așadar, ați trecut prin cele mai dificile etape în ceea ce privește obținerea pașaportului și ultimul pas rămâne a fiprimirea acestuia. Nu ar trebui să fiți indiferenți în legătură cu aceasta, deoarece cooperarea cu persoane și companii dubioase poate duce la mari probleme și toate eforturile dvs. vor fi în zadar. Aveți încredere în firmele dovedite pentru a obține pașaportul de la distanță și veți primi „biletul prețuit” fără riscuri.

E-pasaport este gata să vă ajute în timp rapid, asigurând confidențialitate, calitate ridicată a îndeplinirii sarcinii și livrarea în siguranță a documentelor în orice locație necesară.

Livrăm acte în peste 40 de țări!

Procesul de prelucrare și depunere a documentelor pentru obținerea unui pașaport român durează mereu mult timp. Acum aveți o oportunitate de a evita pierderea de timp și cozile lungi. Pentru aceasta, trebuie doar să contactați compania e-pasaport și să precizați locația dvs. sau orașul convenabil pentru primirea documentelor. Vom fi bucuroși să vă oferim toate serviciile necesare care vă vor ajuta în cel mai scurt timp posibil să creați și să obțineți un pașaport românesc. Dacă aveți îndoieli că orașul dvs. este potrivit pentru livrare, puteți solicita sfaturi consultanților noștri.